Oikeaa äänenkäyttöä ja piristystä työhyvinvointiin

TyHy-palvelut

PiaCello musiikkikoulu Jyväskylä.

Työhyvinvointia (TyHy) yrityksille ja yhteisöille

TyHy-palvelupakettimme on suunnattu sopimaan kaikille musiikista kiinnostuneille työyhteisöille. Erilaisista musiikillisista toiminnoista koostuva kokonaisuus voidaan järjestää joko viihteellisyyttä tai koulutuksellisuutta painottaen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Mitä pakettimme sisältää?

TyHy-päivä alkaa yhteisellä toiminnalla, jonka tarkoituksena on lisätä ryhmän yhteenkuuluvuuden tunnetta ja antaa päivälle rento alku.

Vinkit kestävään äänenkäyttöön

Käydään läpi yhdessä asiat jotka vaikuttavat myönteisesti tai haitallisesti äänenkäyttöön työssä ja arjessa. Harjoitellaan terveen äänenkäytön perusasioita ja mietitään ratkaisuja työyhteisönne äänenkäytön tarpeisiin.

Musisoidaan yhdessä

Tarkoituksenamme on toteuttaa yhteissoittoa ryhmässä eri instrumenteilla. Jokainen saa eväät haluamansa soittimen perusteisiin ja oppii soittamaan tai laulamaan valittuun kappaleeseen sopivaa linjaa, joka mahdollistaa yhteismusisoinnin.

Musiikkivisailua Bumtsibum -tyyliin

Leikkimielistä musiikkiviihdevisailua, jossa jakaannutaan kahteen eri joukkueeseen ja yritetään arvailla sekä esittää tunnettuja kappaleita erilaisten vihjeiden avulla.

Karaokea yksin tai yhdessä

Lopuksi virkistäydytään karaoken parissa, jossa esitetään kappaleita muille ryhmäläisille joko yksin tai yhdessä laulaen vapaaehtoisesti. Valittavana on perinteistä karaokea, jossa säestyksenä perinteinen karaokenauha tahdistettuine teksteineen tai livekaraokea, jossa sanat heijastetaan ruudulle ja saatte laulaa mukana aidon säestyksen tukemana.

Koulutuksellinen TyHy-päivä?

Jos yhteisönne työntekijöiden toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi musiikki tai jatkuva äänenkäyttö ja kaipaatte vinkkejä sekä ideoita tällaiseen toimintaan, on koulutuspainotteinen TyHy-pakettimme juuri teitä varten. Koulutuksellisessa TyHy-päivässä painotamme viihteen ohella erityisesti niitä osa alueita, joista saatte hyötyä omaan työhönne. Esimerkkejä koulutuksellisesta päivästä:

9

Puhetyöläisten kanssa äänenkäyttöön

syvennytään tarkemmin ja perusteellisemmin, joka antaa hyvän pohjan sekä kattavan ymmärryksen äänenkäytön perusteista.

9

Varhaiskasvattajat ja peruskoulun opettajat

puolestaan saavat hyötyä työhönsä sekä kattavan äänenkäyttöosion että pedagogisen yhteismusisointi osion avulla. Yhteismusisointiin tutustuminen pedagogisesta näkökulmasta antaa lisäeväitä erityisesti instrumenttien sekä musiikin yleiseen ryhmäopetukseen.

Keitä me olemme?

Musiikkikoulu PiaCello on toiminut vuodesta 2006 lähtien Jyväskylän alueella. Olemme Jyväskylän suurin yksityinen musiikkikoulu ja tarjoamme eri instrumenttien soitonopetusta sekä Pop & Jazz -laulunopetusta. TyHy-päivien vetäjinä toimivat koulumme ammattitaitoiset ja koulutetut opettajat.

Kysy lisätietoja, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelu

Musiikkikoulu PiaCello Oy
Kirrintie 11
40270 PALOKKA

Jaana Kauppi
Toimitusjohtaja
Puh. 050 345 2808
jaana.kauppi@piacello.fi

Opetuspisteet

Palokka, Kirrintie 11

Palokka, rumputila,
Keski-Palokan koulu,
Saarijärventie 56

Vaajakoski, Harjutie 5

Muurame, Muuramentie 35

Ota yhteyttä