Unohtumattomia tuokioita juhliin ja tilaisuuksiin

Esiintyjät juhliin ja tilaisuuksiin

PiaCello musiikkikoulu Jyväskylä.

Järjestämme myös korkeatasoisia ja unohtumattomia musiikkiesityksiä erityyppisiin juhliin ja tilaisuuksiin kokeneiden ja koulutettujen esiintyjiemme voimin. Meiltä saat esiintyjät yritysjuhliin, asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin ja henkilöstöjuhliin tai omiin tilaisuuksiin kuten vaikkapa häihin ja syntymäpäiväjuhliin tai hautajaisiin.

Ohjelmiston sisältö luodaan toiveiden mukaisesti klassisesta musiikista viihdemusiikkiin. Tilaisuuteen sopivasti tanssi-, salonki- ja kamarimusiikkia tai hengellistä musiikkia – taustalla tai omina ohjelminaan lasten musiikkia unohtamatta.

Ota yhteyttä, keskustellaan aiheista lisää.

PiaCello musiikkikoulu Jyväskylä.

Koulutuksellinen Tyhy-päivä?

Jos yhteisönne työntekijöiden toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi musiikki tai jatkuva äänenkäyttö ja kaipaatte vinkkejä sekä ideoita tällaiseen toimintaan, on koulutuspainotteinen TyHy-pakettimme juuri teitä varten. Koulutuksellisessa TyHy-päivässä painotamme viihteen ohella erityisesti niitä osa alueita, joista saatte hyötyä omaan työhönne. Esimerkkejä koulutuksellisesta päivästä:

9

Puhetyöläisten kanssa äänenkäyttöön

syvennytään tarkemmin ja perusteellisemmin, joka antaa hyvän pohjan sekä kattavan ymmärryksen äänenkäytön perusteista.

9

Varhaiskasvattajat ja peruskoulun opettajat

puolestaan saavat hyötyä työhönsä sekä kattavan äänenkäyttöosion että pedagogisen yhteismusisointi osion avulla. Yhteismusisointiin tutustuminen pedagogisesta näkökulmasta antaa lisäeväitä erityisesti instrumenttien sekä musiikin yleiseen ryhmäopetukseen.

Keitä me olemme?

Musiikkikoulu PiaCello on toiminut vuodesta 2006 lähtien Jyväskylän alueella. Olemme Jyväskylän suurin yksityinen musiikkikoulu ja tarjoamme eri instrumenttien soitonopetusta sekä Pop & Jazz -laulunopetusta. TyHy-päivien vetäjinä toimivat koulumme ammattitaitoiset ja koulutetut opettajat.

Kysy lisätietoja, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelu

Musiikkikoulu PiaCello Oy
Kirrintie 11
40270 PALOKKA

Jaana Kauppi
Toimitusjohtaja
Puh. 050 345 2808
jaana.kauppi@piacello.fi

Opetuspisteet

Palokka, Kirrintie 11

Palokka, rumputila,
Keski-Palokan koulu,
Saarijärventie 56

Vaajakoski, Harjutie 5

Muurame, Muuramentie 35

Ota yhteyttä