Haluatko tehdä elektronista musiikkia tai omia biisejä?

Jyväskylän suurin yksityinen musiikkikoulu tarjoaa nyt uutta ja ainutlaatuista

PiaCello musiikkikoulu Jyväskylä.
Musiikkikoulu PiaCello rumpujensoiton oppilas soittotunnilla, Jyväskylä.

Olisiko huippua toteuttaa ihan omia biisi-ideoita?

Entäpä jos voisit julkaista omia teoksiasi netissä, esittää kavereille tai muissa tapahtumissa, tai vaikkapa some-videoittesi taustalla.
Tietokoneella tehdyt taustat ja biisit ovat isoissa rooleissa nykyisten suosittujen soittolistojen äänimaisemissa. Omien biisien ja musiikin tekeminen on vahvasti nouseva trendi, johon osallistumisen mahdollistamme sinulle syksyllä 2024. Aikaisempaa musiikin ja instrumenttien osaamista et tarvitse, musisoinnin voit siis aloittaa tällä kurssilla.

Musiikkikoulu PiaCello pianonsoiton oppilas ja opettaja soittotunnilla, Jyväskylä.

Tule mukaan musatuottaja-kurssille

Syksyllä PiaCellossa alkavilla elektronisen musiikin- ja biisinteko-kursseilla opit tekemään ja tuottamaan elektronista musiikkia esim.
• pelimusiikkia
• leffamusiikkia
• räppibeatteja
• EDM – electronic dance musicia
• ambienttia

Kurssille tarvitset mukaan vain läppärin ja kuulokkeet, joten suuria investointeja tämän innostavan harrastuksen aloittamiseen et tarvitse. Omalla kännykällä äänittämiseen saat myös ohjeet kurssilla. Läppärin peruskäyttötaidot ovat kuitenkin tarpeen.

Viulunsoittoa musiikkikoulu PiaCellossa, Jyväskylässä.

Tehokkaat opetusajat

Kurssien opetus on ryhmäopetusta. Kurssitunnit ovat siis joka toinen viikko tiistaisin parittomina viikkoina. Kurssit pidetään Keski-Palokan koulun musiikkiluokassa. Opetus tapahtuu kahden viikon välein, jolloin tuntien väliin jää riittävästi aikaa omalle oppimiselle ja kokeilulle. Ongelmatilanteissa opettajalla on käytössään etäpalvelu, jonka kautta voi kysyä neuvoa pulmatilanteissa.

Ammattitaitoinen opettaja

Opettajana kursseilla toimii Sauli Pulkkinen. Sauli on intohimoisesti musiikkiin ja musiikkiteknologiaan suhtautuva, laaja-alaisen osaamisen muusikko. Hän on varhaiskasvatuksen opettaja ja pian valmistuva kasvatustieteen maisteri. Sauli hallitsee klassisen musiikin pohjakoulutuksen lisäksi myös bändisoittimilla soiton ja on harrastanut elektronista musiikintuottamista vuodesta 2010. Vuosina 2021-2022 Jyväskylän yliopistolla suorittamiensa musiikkiteknologiaopintojen myötä hän yhdisti elektronisen musiikintuottamisen opettajanosaamiseensa ja on sittemmin opettanut beatin- ja biisintekoa lukuisille eskari- ja koululaisryhmille ysiluokkalaisiin asti.

Tutustu pikastarttiimme, innostu ja inspiroidu

ILMOITTAUDU PIAN

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu pian ensi syksyn kursseille nettisivuillamme 13.5 aukeavalla ilmoittautumislomakkeella. Mikäli kurssi ilmoittaa ”täynnä”, ota yhteyttä Jaana Kauppiin puh. 050 345 2808.

Lisätietoja kurssista saat Jaanalta ja kurssin sisällöstä Saulilta puh. 050 5751826.
Kurssihinnat ja muut lukukausitiedot löytyvät info-sivulta.

Asiakaspalvelu

Musiikkikoulu PiaCello Oy
Kirrintie 11
40270 PALOKKA

Jaana Kauppi
Toimitusjohtaja
Puh. 050 345 2808
jaana.kauppi@piacello.fi

Opetuspisteet

Palokka, Kirrintie 11

Palokka, rumputila,
Keski-Palokan koulu,
Saarijärventie 56

Vaajakoski, Harjutie 5

Muurame, Muuramentie 35

Ota yhteyttä